e v e n t h e s k y c r i e s .

photo; me - canon eos 1000D. standardobjektiv 18-55 mm.I love.Poli Genova
- Na Inat

Detta var då Bulgariens bidrag till Eurovision Song Contest 2011. Jag fastnade för låten direkt på torsdagen när den andra semifinalen var. Dock gick den inte vidare. Jag fattar inte, så sjukt bra.u ♥ me

photo; me - canon eos 1000D. standardobjektiv 18-55 mm. modell: emme.FÖRSLAG!

Hej!
Som ni har märkt har jag typ inte bloggat något på sistone. Men jag får ju ingen respons av er? Ni får skriva lite vad ni vill läsa om, ni kan ju skicka iväg en kommentar till detta inlägget. Jag måste få lite inspiration.


min dag i fina små ord

Hejsan-svejsan-lingon-gren!
Som alla andra dagar vaknade jag av att min väckarklocka spelade den mest irriterade melodin i hela världen. Jag masade mig upp, efter lite samvetskval ifall jag skulle ligga kvar i den varma, gosiga sängen, eller gå upp till det kalla och vakna, på riktigt. Tyvärr bestämde jag ju mig för det sistnämnda. Jag hoppade in i duschen och genast blev allt varmare och bättre. Oturligt nog kunde jag ju inte stå där hela morgonen, utan var tvungen att gå ut. Snabbt som fanken klädde jag på mig kläderna för att behålla värmen. Jag satte mig och åt frukost, samtidigt som jag såg på Vakna! Med The Voice. Världensmestawesomeprogram, för er som undrar alltså. Morgonen rullade på och tillslut var jag tvungen att gå iväg till skolan. Blöh. Dagen startades med matte, sedan dags för den årliga TALANGJAKTEN! JOHO! Den var najs. Fotade, men vet inte om personerna på bilderna vill att jag lägger ut dem här, så skippar det. ;) Sedan svenska, lunch och idrott. Lite rast, sedan tyska och läxförhör. Fast jag hade verkligen tränat denna vecka, så det var inte hemskt. Efter det kom jag hem, lyssnade på musik och ritade. Efter det började det åska, det gillas INTE! Dagen tickade på, och nu ska jag sätta mig och kolla på TV.

Jag vet att detta är superjobbigt att läsa, och jag lider med er, eftersom detta inte är någe intressant alls. Men eftersom jag inte har någon bild fick det bli såhär långt, plus att jag inte hade något annat att göra. Hej jag heter Jessica, och jag är en mupp. TJINGELING!


En glass-efterlysning

Jag tänkte ta en liten paus från solskenet och visa härligheterna jag smaskade på för ett tag sedan. Bara kolla här ovanför! Man blir lite sugen va? Jag lovar att många av er just nu går och hämtar lite för egen del.
När jag satt och åt kom mina buddeys, Zingo och Tindra. De mest efterlysta tiggarna i hela världen!Har du sett dessa förrövare? Vet du någonting om dem? SPRING DIN VÄG SÅ FORT DU KAN OM DU INTE VILL HA DIN GLASS UPPÄTEN!


goooodmorgon, godmorgon! hör fåglar sjunga glatt!

Jag är här! Åter igen, bloggandes! JIHA! Jag är övertaggad och måste göra någonting, en springtur skulle sitta fint. Sedan skulle jag vilja fråga vilka sjuka personer som redan besökt bloggen!? 4 personer och klockan är innan lunch, är ni uppe i ottan eller? Jaja, det uppskattas iallafall att ni besöker, keep on!

Jag har inga bilder att visa, piss på dä'.
Kanske tar en sväng ut med kameran senare idag.

Får förresten finbesök idag! Lilla Emmisen kommer. TJOHO! Blir väl lite fotografering då också kan jag tro.

Vi hör's!


alone in beautifulness

photo; me - canon eos 1000D. standardobjektiv 18-55 mm.Vitsippor som vajar på sina vita hattar

photo; me - canon eos 1000D. standardobjektiv 18-55 mm.Åh! Diggar nedersta bilden sjukt mycket! Snacka om att jag har blivit bättre på att fotografera!? Lyckades till och med få med fin rund bakgrundsoskärpa. Yey me! Haha, nejdå. Men asnöjd med den! De andra är väl ganska fina, men yes. Skicka gärna en kommentar om vad ni tycker om bilderna.


VÅREN ÄR KOMMEN!

Som sagt var jag borta i helgen. Rättare sagt styrde bilen mot sommarstugan. Här kommer lite bilder från majelden vi var på på lördag kväll. Enjoy folks.Kvällen avslutades med ett enastående fyrverkeri!RSS 2.0