Bilder


Utsikt från högsta toppen.


Våra skidor.

Utsikten är ju helt makalös! Erkänn!? Åh härligt. Synd bara att vi åker hem på onsdag. Här är det i alla fall hur fint väder som helst. Ser du mig i backen är det bara att hojta till (även fast sannolikheten kanske inte är så stor att om du ens är här, ser just mig, hehe).


Dagens lunchHejhopp! Just nu är jag i Säfsen! På sportlov måste man ju sporta, inte sant? I fredags efter skolan tog vi bilen hit, där farmor och farfar har husvagn. Så här i två dagar har jag, pappa, lillebror, farmor och farfar åkt skidor. Mamma är hemma med hundarna, hon. I alla fall åt jag detta på bilden ovanför till lunch. Omnomnomnom. Ha de!


IsaDora hårmascaraVar iväg med mamma till Kicks idag och köpte denna efterlängtade pryl! Valde färgen 66 Royal Blue, har också funderat på rosa, vilken kanske ska inhandlas senare. För 129 pickadoller blir den din, förresten. Har länge grubblat på vilken färg jag ska färga min underlugg i, blir denna färg. Så nu i veckan (sportlov!) ska jag beställa hem lite färg och blekning från Shock.se. Asnajs! För att få som på bilden ovanför var jag tvungen att måla på tre lager (upprepa samma procedur tre gånger; måla, torka, borsta). Och som ni kanske ser har jag kirrat sidecut, hade ju nääästan det förut, men nu är det nedrakat. WIIIIIE!

Förlåt för urkassa bilder, inomhusförhållandena på kvällen är inge vidare. Sov gott små troll!


Grattis på Fettis-dagen!Ja, idag är det en utav de bästa dagarna om året! Fettisdagen, som ni "normalt" folk valt det att kalla. Men enligt mig låter det mycket bättre och roligare med Fettis-dagen. Moahahahaha. Jag tjuvstartade redan i helgen med god semmeltårta, men idag åt jag årets första riktiga semla! Gött värre.


Tjollahopp!

Hejsan på er! Uppdateringen har inte existerat nu i veckan, som ni kanske har märkt. Jag har haft så mycket prov och läxor så att jag knappt kan räkna dem på mina två händer. Men snart är det ju sportlov! Äntligen säger jag bara. 

Anledningen då, till att jag inte har uppdaterat? Jag vill ha kvalitét före kvantitet på mina inlägg, så därför har det inte dykt upp något, jag vill inte slänga ihop ett inlägg på 2 minuter varannan timme, utan genomtänkta inlägg. Det har ju också varit lite tråkigt väder och ingenting att fota, samt det jag skrev tidigare, mycket i skolan.


jag en vanlig dag. ehe (väldigt sammanhängande med inlägget också). found on this blog.


Grått


fotograferat idag


Melodifestivalen delävling 2Ja, då som maaaaassa andra måste ju jag dokumentera mina åsikter om gårdagens Melodifestivalen. Väldigt dåligt startfält jämfört med förra veckan. Dock gick de två bästa låtarna till finalen, så det tackar vi för. Och sedan är ju Ulrik Munther väldigt snygg också, ehehehehe.


Lunch med mormor och morfar


ipåååne-pic

Käkade mat med mormor och morfar idag! ♥ Superduper-gott var det. Blev så mätt så att jag trodde att jag skulle storkna. Vi åt på Big Inn (byggnad med affärer som h&m, dressman, kicks osv, och ica maxi). Det var något event där, så helt plötsligt hör jag en bekant röst, då var det Tony Irving som stod på scenen! Snacka om att jag blev paff. 

Och ikväll taggar vi för Melodifestivalen!


Ny bloggdesign, folket!Ny bloggdesign igen då! Den förra blev inte riktigt så bra som det verkade i början. Vart massa krångel med dittan och dattan, och jag blev väldigt less på den. Min lilla pappa har även klagat på att den inte satt i mitten. Så nu blir nog han glad (även fast denna inte heller sitter helt i mitten, ehe)! Njut av den nya designen nu folket! Kommentera gärna vad ni tycker om den också. Tryck på F5 om ni inte ser den.


Förlåt för min dödhet i bloggvärlden

Tjollahopp! Ehm, ja, som ni kanske märkt så har mitt bloggande varit dött under de senaste dagarna. Jag har varit sjuk sedan i fredags, vilket är en bidragande orsak, jag har helt enkelt inte orkat. Ehe. Men jag har bilder till ett inlägg i kameran, så jag ska se till att ladda in dem i datorn tills imorgon. Ska även leta lite efter en ny design, kanske, men vi får se hur det blir med det. Och till de som har besökt min blogg under de oaktiva dagarna, jag beundrar er! Ni är bäst!

found on this blog.


Ny mobil!Jag har köpt en ny mobil! Wiho. En Iphone 4S utav vit modell. Bilden här ovanför är tangen med den + Instagram (eftersom jag måste vara lika cool som alla andra och skaffa det). Är du intresserad av att följa mig där heter jag musiksmurf. Har du Instagram? Skicka en kommentar med ditt användarnamn, så ska jag kolla in din sida!


RSS 2.0