Charlie bit my finger!

Hej!
Lillebror visade mig en rolig video nyss. Watch it!



Väldigt roligt klipp, men stackars pojken som blev biten i fingret! Men lillebrorsan - Charlie - verkade väldigt nöjd x]

/Essa


Detta blir man väldigt glad av att se!

Hej!
Många av er har säkert sett detta klipp, jag har sett det många gånger och älskar det fortfarande! Man måste ju bara skratta med bebisen :D Enjoy!



Hans/hennes pappa härmar micron ;) Det var tydligen väldigt roligt :D

/Essa


Och hon har gjort det igen...

...och jag snackar såklart om Lady Gaga! Hon dök upp på VMA-galan i en köttklänning. Ganska...udda :) Ingenting jag skulle vilja ha på mig. Men hon är ju känd för sina helgalna kläder. Egentligen är det ju starkt att ha en egen stil som skiljer sig från alla andra. Det är coolt. Precis som mitt motto "Likadant är tråkigt i längden, lev ditt eget liv och bestämm din egen stil!". Det jag tänker mest på är att det borde lukta ganska illa och att det är obekvämt att ha på sig! Tänk, kött liksom ;p Men det var ju en ganska smart idé, hon har fått mycket uppmärksamhet av det. Både på gott och ont. Men som sagt, Lady Gaga är inte som alla andra.

/Essa


Bild från Google.



Till dig: Käre morbror Henke :)

Hallå!
Jag har precis skapat en ny kategori. 'Till dig.' Den är till för att jag ska kunna ägna innlägg åt folk :D Det första är ju såklart till Henke, - världensbästatrombonspelandemorbror.

My message:
"Ja, ryktet stämmer. Jag har verkligen börjat läsa Små blå män! Jag har inte kommit så långt än, men hittils är den super :) Har'e bäst!"

Tihi, ganska smart av mig va? Mja, jag har mina stunder x]

/Essa


Oh no!

Hejsansvejsan!
Jag fotade lite nyss, hundarna och massa annat strunt. Men mitt i allt, tog batteriet slut! Då var jag tvungen att ladda det, ofcourse. Jag var påväg upp för trappen för att hämta laddaren. Samtidigt var jag såklart tvungen att pilla med batteriet. Ja, ni kanske förstår vad som hände. Jag tappade den och den fick sig en färd rakt ner i golvet. Om det har gått sönder, vet jag inte än. Det återstår att se ;p Satte det iallafall på laddning. Vi får se...

Jag klantar mig som vanligt xD
/Essa


My loved camera!



Till matchen!

Godmorgon!
Jag och pappa ska snart dra iväg till matchen. Ska förmodligen sitta i sekritariatet.

C ya!
/Essa


Paint.

Godmorgonerallaglada!
Vaknade väldigt tidigt idag. Hade lite kul i ritprogrammet Paint nyss.


Man kan kanske skymta att det är sol, gräs och himmel bakom allt det svarta. Det gick ganska bra tills jag skulle göra fåglarna ;p Då blev det såhär xD

/Essa



Hurra!

Hejsansvejsanilingonskogen!
Var inne och tittade på min blogg i Firefox nyss. Och gissa vad!? Nu ser bloggdesignen likadan ut som i Internet.

/Essa



Filmdag. :)

Holaholaamigos!
Skoldagen har faktiskt varit ganska lugn. Vi kom till skolan och började på direkten titta på Robin Hood. Jag brukar inte gilla filmer i det stuket, men denna var verkligen bra! Vi var klara vid kvart i 11, typ. Sen hade vi en halvtimmes SO, där vi diskuterade filmen. Efter lunchen var det NO-prov! Men jag tror att jag lyckades ganska bra :) Nu ska vi snart köra iväg till Parken, för fredagsmyyyyyyyyyyyysssssssssss, med orkestern! :D Fett najs!

Ha det gött!
/Essa



Fullspäckad dag! *pust*

HallojdäruteiSverigessmåstäderdärdetfinnssmåhus!
Älskar mina inledningar (y). Hade matteprov idag! Fast det känns som att jag klarade det ganska bra. Det här provet var mycket enklare än det förra kändes det som. När jag kom hem begav jag mig iväg till sjukisgymnasten för att träna mina knän. Gaaah! Mina fötter har somnat, det kittlas! Jobbigt -.-' Imorgon ska vi titta på film heeeela dagen! Först Robin Hood, den nya med Russel Crowe(?). Den är typ 2 1/2 h lång, så vi kommer inte ha Svenska eller SO eller Engelska. Fett chill! ;) Sen har vi dubbeltimme NO, första timmen gör vi prov. Sen ska vi titta på någon film, som vår lärare valt ut. Hon är awesome så det blir säker någon awesome film också! Nu ska jag gå och byta om, och tar'e lugnt ett tag.

Tack och bock!
/Essa


Älskar bilden.



Dåligt.

Hej!
Vad dåliga ni är på att kommentera ;p Bli bättre på det! :D

/Essa



Såhär på kvällningen.

Tjossanhejsanallahoppa!
I know, jag gör alltid så fina inledningar på mina innlägg! Mja, nu var det kväller igen. Jag tänkte först kolla på Grannfejden, men ångrade mig. Egentligen är det inte så bra. Jag ska nog plugga lite, eller läsa. Känner mig ganska trött, så jag blir nog inte vaken så länge. Har precis tagit ur linserna och tvättat bort sminket :) Då har jag det gjort liksom. Mamma hade bakat cheesecake idag! Åt en stooor bit här alldeles nyss. Väldigt gott :D Ånej, jag måste plocka undan lite i mitt rum. Det är aldrig mer stökigt än att det ligger massa kläder överallt ;p

Ha en fortsatt trevlig kväll! (meh, det där lät som någon nyhetsuppläsare xD)
/Essa


I WANT SUNSHINE! :D



Home!

Eins, Zwei, Drei...Hallu!
[knäpp innledning :s] Kom nyss hem. Efter att jag postat innlägget imorse så irrade jag runt efter mina nycklar! De var helt försvunna. 5 minuter kvar tills vi skulle börja kutade jag iväg. Tur att jag hade extranyckel i skåpet :) Dagen avslutades med slöjd. Nu har jag broderat klart Nalle Puh's arm! Jag är så himla stolt :D Vi hade ju gympa idag, men det var inte så hemskt. Det var en praktikant där och hon lärde oss en dans ^^, Det var kul! Snart lov! Längtalängtalängta! Jag är himlans trött nu, men vid 16 är det orkester. Men missar tyvärr innebandyträningen eftersom vi fick DJ's (damjuniorer) tid i KB, men hinner inte vara med. Och på freda' har vi fredagsssssmyyyyyyyyyyyyyyyssssssssssssssssssssssss med orkestern, så kan inte komma på träningen då heller, vilket resulterar till att jag inte kommer kunna vara med på matchen mot Kungsör(?) på lördag/söndag (inte säker). :) Ska plugga lite nu, eller titta på tv xD

/Essa


Alla blommor vissna, väldigt väldigt sorgligt.



Söwmörrön :D

Hallihallå!
Ska snart gå till skolan. Denna sovmorgon (söwmörrön ;p) var verkligen behövlig! Ska gå o packa klart väskan samt borsta tänderna. Vi börjar dagen med matte. Asså, börja med ett ämne man måste tänka mycket i. Varför inte vänta med matte till 12-13? Jag är helt slut nu iallafall. Ånej, jag orkar inte ha gympa idag. :( Aja, ska posta innlägget och kila iväg snart :)

Trött men bäst
/Essa


Matte på morgonen = DÅLIGT!



Trött...

Hej!
Är jätte trött nu. Jag ska sätta mig framför teveaparaten och kika på något :)

C ya later!
/Essa



Övaövaöva!

Hejsansvejsanilingonskogen!
Jag har NO-prov på fredag :) Så tänkte träna lite här och nu, på bloggen. För er som kan det, kan det finnas som intressant läsning. För er som inte kan det, då lär ni er. Jag vet, jag har tänkt på alla ;)


Ytspänning: Finns på vattenytan. När vattenmolekylerna "håller armkrok" för att hålla ihop ytan. Det gör att insekter kan gå på vatten, att vattendroppar kan bildas och att man kan ha överfullt i ett glas vatten. Man kan förstöra ytspänningen med diskmedel.

Kapilärverkan: Gör så att växter i naturen kan "suga" upp vatten från marken upp till alla delar. Vattnet stiger högre ju tunnare "röret" är.

Densitet: Hur hårt sammanpressade molekylerna i ett ämne är. Alltså hur många gram en cm3 väger. Ju högre densitet, desto tyngre. Ämnen med lägre densitet kan flyta på ämnen med högre densitet. Vatten har densiteten 1,0 och is 0,9. Det är därför is kan flyta på vatten.

Exempel på...

Gaser: Syre, Koldioxid, Gasol
Fast: Is, Sten, Plast, Järn
Flytande: Olja, Vatten, Etanol, Diesel

Jag vet inte om allt är helt korrekt eftersom jag gjorde det här utan facit :)

Plugga på!
/Essa



Bästa låten!

Tja!
Tänkte lägga upp min absoluta favoritlåt :) Artisten är Daniel Adams-Ray, han är verkligen jätte bra!

Lyssna:



Här har vi coolingen som sjunger låten :)



Höstlov :D

Hej!
Jag längtar till höstlovet. Det känns ganska välbehövligt just nu. Jag ska bara ta det lungt hela lovet :) Vad ska ni hitta på?

/Essa



Hi folks on earth!

Hi everybody who lives on earth. If you are from Jupiter or something like that, you'll not understand anything. Just so you know.

Morsningkorsning!
Tja! Om någonting är felstavat, aja. Morbror Henke får rätta mig isåfall :) Han är bäst på engelska. Min dag har inte varit så himla intressant. Vaknade och gick med nöd och näppe upp ur den varma gosiga sängen. Paltade mig iväg till skolan där jag möttes upp av Eve och Emme. Vi skrattade några ton innan första lektionen började. Matte med Karin :) Vi fick tillbaka våra diagnoser, jag fick alla rätt så jag blev rätt så glad! Men på torsda' gällder det! Då är det riktiga provet, omg! Men är inte så nervös. Jag vet att jag kan allting :) Jag kom hem vid 15.oo efter en lektion tyska. Jag och mamma åkte nästan direkt iväg. Först åkte vi in på Jysk för att köpa en kudde åt Pappsen. Men jag o Jonte - lillebror - fick varsina par duntofflor. Han beiga och jag vita :) Dom är fett sköna! Och väldigt varma och gosiga att ha på sig. Rekomenderas! Sen bar det av till optikern. De skulle kika om mina nya linser passade mitt öga och blablabla. Jag vill helst ha färgade, men de var jättemycket dyrare så det fick bli samma vanliga genomskinliga. Nu har jag och Jonte kommit hem efter att ha delat ut lite jultidningar. Det är svin kallt ute! Brrrr! Nu sitter jag här och myser innan maten. Imorgon ska mamma baka cheesecake! YES! Det är gott!

Musik är bäst! Ingen protest! :D
/Essa



Tidsinställning!

Hej!
Tänkte testa den nya tidsinställnings-funktionen på innläggen :) Klockan är nu 17.07, ska sätta detta innlägg någon gång vid 18? Vi får se hur det går.

See ya'
/Essa


Photoshoot: Fotostudio

Hej!
Här kommer den efterlängtade photoshooten jag lovat er att lägga upp :) Ni får bara se de bästa bilderna.












Ville fota min vandrandepinne, men han var inte så sammarbetsvillig ;p

I hope you liked it :)
/Essa



En liten tanke.

Tjossan!
Tänkte på en grej. Jag har börjat skrivit lite mer innehållsrika och längre innlägg. Jag tycker faktiskt sådant är mycket roligare att läsa, men vad tycker ni? Kommentera gärna och skriv dit eran åsikt om detta!

BajBaj :)
/Essa


Min helg :)

VARNING! VÄLDIGT MYCKET TEXT!

Hej!
Nu ska jag då försöka summera min helg :)

[Fredag]Vi avslutade skoldagen 14.30 efter en dubbeltimme NO :) Fett najs! Kanske bara för att vi har världens bästa lärare :D Emme drog hem till sig för att hämta sovaöversaker, medans jag och Eve knallade hem till mig. Vi bäddade lite och när Emme kom tillbaks drog vi till Biggan o köpte massa nödvändiga saker, såsom godis och annat smaskigt. Ansiktsmasker skaffade vi också, choklad :) 17.00 bar det av till träning. Vi var klara kanske 18.45(?). Vi åkte förbi ICA o köpte gräddfil, väldigt smarrigt till tacopaj som vi åt senare :) Mums! Vi tittade lite på film, men den laggade hela tiden, så vi typ fattade ingenting. Antingen var DVD-skivan sönder/repig eller så var själv DVD-spelaren trasig :S Det bjöds på måååånga skratt under kvällen, och det var jättekul! Emme somnade vid 2(?), jag och Eve höll oss vakna till halv 3 innan vi åkte in i drömmarnas land.
[Lördag] På morgonen vaknade jag 10, blev direkt helt pigg! Konstigt för att vara jag. Jag bara satte mig upp och sa "Hej!". Wierd. Emme vaknade sen en kvart senare och vi begav oss ner för att käka frukost. Sen insisterade dom på att jag skulle städa min garderob *suck -.-'*. Aja, Eve åkte hem vid 14, någonting. Emme stannade kvar till 15 o hjälpte mig att städa. Jag blev klar med städningen vid 18-19 på kvällen (?). Tittade på "Så mycket bättre" som gick på 4;an. Det var ganska bra :) När det var slut typ 5 i halv 10, så tittade jag på filmen Juno som gick :) Den var jättebra! Betyg: E E E E
Den slutade vid halv 12, tror jag. Var ganska sliten då faktiskt.
[Söndag] Vet faktiskt inte när jag steg upp, men var iallafall hemma själv när övriga i familjen (förutom hundarna då) åkte på Jonte - lillebrorsans - innebandy match. Tror det blev 3-3, är inte riktigt säker. 12 var det samling utanför Scheele, sen bar det av mot Sala. Vi spelade hyffsat, men bollen ville inte gå in i mål. Ett satte vi, men där var det stopp. 2-1 till Sala. Aja, det är dubbelmöte i serien. Vi får se till att spela bättre då :) Jag träffade min brevvän, Nathalie :D Vi har brevväxlat ganska länge, men nu är det mer att vi SMS;ar och MSN;ar. Vi kom väl hem vid 16, tror jag. (öh, jag är inte säker på något i den här texten ;p) Jag ringde Emma o frågade om hon ville gå på bio. Såklart hon ville det ;D I rymden finns inga känslor blev det :) Den var jättebra! När jag kom hem blev det Ensam mamma söker och sen inte så mycket mer ;)

Väldigt fullspäckad helg. Var helt slut i skolan idag. Men det gick väl ganska bra ändå ;D
Hoppas ni har orkat tagit er igenom texten. ;) Men det blev mer än jag tänkte.

Lots of hugs
/Essa


Gammal bild från i sommras.



Hellu!

Tjoo' :D
Skriver mer om min helg när jag kommer hem från skolan, om jag hinner. Annars kommer det senare ikväll :)

/Essa


Jag reklamerar.

Tja!
Jag håller på att reklamera min blogg för mina klasskompisar :D I'm gonna be a celebrity, nerå. Men kul att få en större blogg :)

/Essa


In school.

Tja!
Är i skolan nu. Svenska. Anna, vår lärare hade hyrt datorer så vi fick testa dem lite :) Tänkte såklart på bloggen, så nu sitter jag här och skriver. 1 1/2 lektion kvar så drar vi till kinaresturang! Längtar ihjäl mig, o nu har magen börjat kurra också.

Mat är bäst, men ät ingen häst.
/Essa :)


Erik Grönwall konserten i sommras, kul det var asså :D



Brrrrr!

Tjosselitjossela!
Idag visar termometern -4,2 grader! Väldigt kallt, brrrrr! Så på med mjukisbyxor o tjocktröja :) Ganska mysigt iallafall. Är laddad till tänderna idag, börjar dagen med musik med Karin :D Very nice, kaninbajs ^^ Hoppas vi får spela gitarr eller sjunga i mickarna :D Oj, nu släcktes gatlamporna ute på gatan C; Ska försöka ladda upp lite efterlängtade bilder idag om jag har tid efter skolan, dvs. Lyssnar iallafall på Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan. Den är jätte bra! :D Jag är väldigt trött, men väldigt glad. Kanske för att jag snart ska träffa mina fina vänner. Vi kommer rulla hem från kinaresturangen, iallafall jag! Jag äter alltid jättemycket när jag är där ^^ Aja, ska kanske borsta tänderna och typ packa skolväskan, viktiga - morgon - grejer alltså ;)

Only think awesome thoughts!
/Essa :)


Såhär ser det verkligen inte ut, utomhus idag :(



Massa grejsimojs :3

Tjossan! :)
Fick lite brådis där när jag var i slutet förra innlägget. Pappsen sa att det var dags att dra till spelningen. Väldigt bra rep, people! Är lite halvdepp för det är ingen lektion imorrn med Niklas, buhu >': Får trösta mig med att vi i orkestern ska träffas nästa freda' o repa från 4 till 7 :D *happyface*. Fett naaajs, :D Imorrn på håltimmen drar jag och bästaste Emme o Eve till kinaresturangen Xuan på Biggan ^^, MUMSI för lelle' magen! O freda' till lörda' sussar de här ;) Vi ska kika på någon bra film, jag och Emme har planerat I taket lyser stjärnorna, har sett den två gånger förut och den är jätte bra :D Mjaa, snart träning.

See u later folks!
/Essa :)


Jag vill ha sommar och sol, med massa nyckellpigor som flyger runt överallt!



Tired, as usual.

Hejsan däruteistugorna :)
Min dag börjades med en väl uppskattad sovmorgon! Mamma väckte mig vid halv 8 och jag hoppade (hoppade, mja man kan ju alltid låtsas xD) in i duschen. Klädde på mig, gick ner o käkade frukost som bestod av: flingor med torkade bär, youghurt(?) o en muggelimugg te. :) Ska packa ihop lite nu och åka bil till parken och spela med orkestern, en ganska najs sak att göra på en eftermidda alltså ^^ Sen vid 8 (neej inte 8 på morgonen ;p) blir det träning :D Förresten, jag broderar en Nalle Puh på slöjden :D Broderade 6 1/2 rad idag *stolt* :) När jag är klar ska jag ta en bild o lägga upp här på bloggen ;)

See u!
/Essa :)



Min dag!

Tja!
Vad dåliga ni är på att kommentera ;p Aja, har varit hemma sen 15.oo. Vi hade bild idag, avslutade en bild jag börjat med förr-förra veckan, då vi hade studiedag förra tisdan'. Det skulle typ vara någon fabrik ;) Jag gjorde en såkallad Love maker 10 000 x] Sedan började jag på en 'mandala', det blir nog ganska bra :) Jag längtar tills vi får lite svårare uppgifter på bilden. Men vi måste ju lära oss grunderna först, såklart. Vår bildlärare är jätteduktig (verkligen!) på att måla och rita. Vi fick se några av hennes bilder idag. Vet inte hur jag ska beskriva dem, men det låg nästan lite fantasy över dem. Inga vanliga motiv som tillhör verkligheten alltså :) Men hon är verkligen duktig! Jag gillar också att rita och övar mig för fullt nästan varje dag :) Nu lyssnar jag på Tove Styrke - Million Pieces. En av mina absoluta favorit-låtar för tillfället ;) Andra favoriter nu är; Oskar Linnros - Från och med Du (men jag har faktiskt nästan lyssnat sönder den >':), Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan och The Cranberries - Zombie (very oooold låt xD). Sen ska jag nog göra matteläxan, som är tills torsdag. Men har först orkester, sen innebandyträning. Då blir det inte så mycket tid kvar. Så jag får göra den idag. Ska göra klart mitt författar-porträtt av Moni Nilsson-Brännström också ;)

Kramar;
/Essa.


Bild jag tog förut, redigerade den lite :) Ganska fint.



Home :)

Hej!
Hemma nu. Ska ta o göra lite läxor :) Fotade lite igår, så kanske lägger in bilderna senare.

/Essa


Vill ha nu!


Besökare :)

Hej!
9 besökare igår o 10 i förrgår, tack så mycket! :D 1 litet troll har besökt mig hittils idag ^^

/Jessica


Going to school :)

Godmorgon!
Ska snart iväg till skolan :) Kommer hém vid 14.15? Får se ^^

/Essa


Såhär blå himmel kan man inte säga att det är idag :(



MSN :)

Jag vill hylla MSN! :)

/Essa



Bra!

Hej!
Vad ni är flitiga idag då :) 9 unika besökare! Tack!

/Essa


Smörblomma :)


Den där boken ja...

Hej!
Fick en bok i julklapp av min morbror för ett antal år sedan. Har lovat honom att läsa den tills nästa gång vi ses, så att han får veta om den är bra eller inte. Ska nog leta fram den o börja läsa på stört :)

/Essa


Här har vi den :)


Ang. Headern.

Hej!
Headern är alltså inte fotad av mig, utan av hon som gjort designen (www.tescho.se). En ny header av mig dyker väl upp snart. Just nu orkar jag inte tänka på koder och designer. Så trött på det för tillfället x]

Men tänkte ändå lägga upp lite favoritbilder som skulle kunna sitta som header :) Ni kan få säga vilken ni gillar bäst! Ska dock redigera de sen :)


Bild 1


Bild 2 (personlig favoritbild, tror jag)


Bild 3


Bild 4


Bild 5


Bild 6


Bild 7

De tre nedersta bilderna är från min senaste 'Photoshoot' :) Gillar alla dessa ^^
Men vad tycker ni?

Tack o hej leverpastej!
/Essa


Bloggdesignen inne ;3

Hej!
nu har jag fixat bloggdesignen :) En gratis från www.tescho.se. Försökte mig först på med att göra en själv, men koderna krånglade ;p Så jag orkade inte. Men blev faktiskt nöjd! Men i Mozilla Firefox ser det helt konstigt ut, vet inte vad som hände?

Skärmklipp på min blogg från Internet Explorer


Skärmklipp på min blogg från Firefox


Fattar inte vad som är fel xD Någon som kan hjälpa mig? Gamla headern kom in, asså, jag blir helt trött! Tur att den ser normal ut med Internet Explorer. Det blir att titta genom Internet Explorer om ni vill se bloggdesignen rätt. Innläggen ser ju iallafall likadana ut i båda webbläsarna :) Tur!

En trött Essa säger hejdå!
/Essa


Fixa designen :)

Tja!
Nu är jag hemma o ska fixa designen ;3

/Essa


Mätt o belåten :)

Hejsan svejsan! :)
Nu har jag ätit, väldigt mumsigt! Kom nyss och tänka på maten vi fick på min farbrors bröllop. Den var verkligen god! Slänger in en bild på huvudrätten.


Det var verkligen supergott!

Funderar på om jag ska fixa en ny header också när jag kommer hem. Bloggen kommer förhoppningsvis (om jag fixar koderna) bli mörkare, gå i en gråton, inte för ljus och inte för mörkt. Eller så blir det en färgexplosion :) Vi får se ^^

Solong kalsong.
/Essa


Och...ännu en vunnen match :)

Hej!
Vi vann matchen idag, 5-3 :) Jag debuterade som målskytt, rakt in i kryllet ;D Jag blev så himla glad! Har precis kommit ut från duschen, ska snart käka :) Kyckling o ris, MUMS! ^^ Sen blir det väl o fara hem från mormor o morfar, och fixa klart bloggdesignen :)

Ingen bild till detta innläg.

Från öst till väst, Forsby är BÄST!
/Essa


10 besökare!

Wow! Kollade besöksstatistiken nyss, 10 olika besökare igår! Nästan rekord! (rekordet på 1 dag är 11 besökare). Och idag har redan 3 gullfisar besökt C; *happy*

Tack o hej leverpastej.
/Essa


En av de första bilderna jag tog med kameran ;) Jag har blivit lite bättre sen dess ^^


Floorball for life! :)

Tjoo' :)
Sitter här o laddar inför matchen ;) Så peppad man kan vara alltså! Såklart är jag väldigt trött (vilken nyhet x]), men detta tar vi väl tjejer? Ge järnet bara så fixar vi det! Taggataggatagga :)

/Essa


Detta skulle sitta fint nu C;


Äsch, nu örkar jag inte mera.

Hej!
Nu har jag trixat ett tag, orkar inge mer idag. Så nu får det se ut såhär tills vidare :)

/Essa



Trixar lite med designen :)

Tja!
Håller på o trixar med en ny design till bloggen nu :) Vi får se hur det går xD

/Essa


Glass - MUMMA :)

Tjatja ;3
Åt precis en vaniljstrutglassmedchokladpåtoppen, hehe :) Den var god :D E E E E E + får den i betyg av mig! Jag blev väldigt fin kring munnen, så jag kanske ska gå och tvätta bort'et. Är inne på mormor o morfars dator så jag har ingen tillgång till mina bilder här :( Lägger in en fin höstbild från arkivet :)

/Essa



Hemma hos mormor :)

Tja!
Är hemma hos mormor nu ;) Imorrn blire match! Mot VIB (Västerås), önska oss lycka till ^^


En av mina favorit bilder faktiskt :)


Bloggen har legat nere "/

Hej!
Nu har bloggen legat nere ett tag, känns som att det är dags att ta tag i upptateringen igen :) Ska också lägga in de där bilderna som jag tog förra veckan(?). Tiden går så fort xD

/Essa


Hejsan!

Hej!
Förlåt, jag hade inte tid att lägga in bilderna igår. Stack hem till Evelina direkt efter skolan, sen läxor. Kanske hinner upp med dem idag ^^,

Solong Kalsong ;)
/Essa


Goodmorning :)

Hellu!
Är alla lika *host* morgonpigga som jag? Aja, ska snart dra iväg till skolan :) Lägger förmodligen in bilderna från gårdagens photoshoot då :)

/Essa


Inte den bästa av bilderna, men ett litet smakprov på vad som komma skall ^^,


Photostudio :)

Hej!
Hade ännu en liten photoshoot idag :) Hängde upp ett vitt lakan i taken, över en stol och gjorde min egen FOTOSTUDIO! Det var verkligen kul. Jag höll på i flera timmar och fotade.


Min provisoriska fotostudio, åt fel håll såklart! x3

De bästa bilderna får ni se sen :)
/Essa


Mina kamerasaker :)

Hej!
Jag har tagit lite bilder på mina kamera saker :) Jag kan summera redan nu vad det är förnåge. Objektiv 18-55 mm. (standardobjektiv som följer med kameran), objektiv 38-76 mm, objektiv 80-200, macroobjektiv som inte funkar 52 mm, det behövs typ nå inställningar för att fixa det ;p och en påsättbar blixt + 2 böcker som beskriver hur man kan fota bättre, olika skärpedjup osv.


18-55 mm objektivet är inte med då jag hade det på kameran och fotade med det x]




Bilden av själva kamerahuset :)
Jag har även en kameraväska såklart, men glömde fota den :)

Mitt favorit objektiv är nog 80-200 mm. Man kan verkligen fota fina porträtt med den :) Men för närbilder 18-55 mm objektivet :) De använder jag mest.
/Essa


Najsig himmel :)

Hej!
Vaknade en morgon här, då var det jättefin himmel utanför :) Var tvungen att fota!


Den övergår typ från lila till grå till blå :)
/Essa


ICarly

Hej!
ICarly-maraton nu på Nickelodeon :)

/Essa


Pussligt värre ;)

Hej!
Hade lite tråkigt idag, så jag släpade fram några av mina gamla pussel :) Fotade lite ;3








Det fattades en bit i detta :(




Älskar denna bild! Den är helt klart cool! :)


Det var fyra pussel i en kartong, men jag orkade inte bygga ihop det sista x)



Det var ett ganska kul tidsfördriv, men ganska lätt nuförtiden :) Förra gången jag gjorde de här pusslen var de mycket svårare x]

Tack och hej leverpastej!
/Essa


Våfflor :D

Hej!
Vi gjorde våfflor för någon dag sedan :) Såklart fotade jag lite!







MUMSMUMS! :)

/Essa


Photoshoot: Vattendroppar!

Hej!
Jag har skapat en ny katsegori :) "Photoshoot's". Den kommer ha ett specifikt tema varje gång, t.ex blommor, mat osv. Denna gång är det vattendroppar! Det var ganska krångligt, men jag fick klämm på det tillslut. Det kan vara lite konstiga skuggor på endel bilder, men det är bara skuggan av min arm :)









Min hand syntes lite på denna x3










Det gnistrar liksom om dropparna ;3



Jag är faktiskt ganska nöjd med vissa :)

/Essa


Dålig uppdatering! Sorry!

Hej!
Jag har varit jätte dålig på att uppdatera den senaste tiden. Ska snart lägga in lite innlägg som skulle ha kommit in för flera dagar sedan ;D

Solong Kalsong!
/Essa




RSS 2.0