Trött...(igen x])

Hejsan!
Gårdagen tillbringades tillsammans med bästa Emma :) Vi var iväg och köpte smaskiga jordgubbar. Mums! Tyvärr han jag inte ta kort innan de var slut x] Jag kom på att jag skulle ha gjort det innan vi började äta. Synd att jag inte kom på det tidigare. Vi hade iallafall jätte kul! Nu har Emma begett sig hem och jag sitter här framför datorn och lyssnar på en ljudbok (:
Den heter Bert + Samira = Sant. Den är skriven av Sören Olsson och Anders Jacobsson. Den är faktiskt ganska bra (:

/EssaSmörblommorna ser ut som små solar tycker jag :)Morgonpigg?

Tjena!
Jag vet inte hur men jag lyckades vakna 06.30 idag x] Idag blir det väl inget mer att göra än att vara med kompisen Emma <3 Nice ^^

Ha det super bra under dagen, så slänger jag in något inlägg senare idag :)
/EssaJag tycker att det ser ut att vara på vintern eller nåt, men jag tog det för ca 3 dagar sen x]More flowers.

Här har ni lite blommor som jag fotograferat på några av mina fotorundor :)

Jag tycker iallafall att de blev fina (:
/EssaVarm dag!

Hej!
Idag har det varit riktigt hett ute. T.o.m nu på kvällen är temperaturen 39 grader i gassande sol. Då kan man tänka sig hur det har varit under dagen :) Ett jätte bra tillfälle att testa nya bikinin :D Jag har tillbringat dagen utomhus och har därför inte kunnat blogga under dagen ^^H&M 49 kr/del <3

Bilden är kass jag vet -.-' Solen lös lite konstigt x] Jaja, man ser iallafall vad det är.
/EssaNy header!

Hej hopp!
Yes, ni såg rätt :) Jag har lagt in en ny header. Den är bara tillfällig, gjord i paint och inte så himla avancerad :) Ska fixa en annan sen.

/EssaBlommor.

Jag fullkommligt älskar blommor! Så det är det vanligaste som hamnar framför min kameralins :) Här har ni några som jag har blivit riktigt nöjd med :)Så :) Jag tycker faktiskt att de är riktigt fina :D Mer blommbilder kommer väl någon annan dag ^^
/Essa


Trött...

Det var en väldigt rolig dag igår, då det var midsommarafton. Men ack så trött man blir! Jag tog kväller kl. 03. Så man känner sig ganska trött nu. Som sagt firade vi midsommar hos några gamla vänner, precis som varje år. Det var en fullspäckad dag med fotbollsmatcher, skottkärrerace och massa roliga upptåg. Maten var helt fantastisk! Lite senare på kvällen, runt 11, började vi titta på Pirates of the Carabean. Kanske, en timma innan den var slut tröttnade vi och gick och satte oss vid en stor härlig brasa, fullt utrustade med chillinötter, chips och ostbågar. Mums! Ungefär kvart-tjugo över 2 började fåglarna sjunga. Brasan hade nästan brunnit ut och det satt inte många kvar vid den. Vi var vakna ett tag till, men tillslut gick vi och lade oss. Det var nästan helt ljust ute då, och det lät som att fåglarna hade konsert, så det var lite svårt att sova x] Men det gick. Jag vaknade vid 11, ganska sliten. Desutom med ett stort irriterande myggbett på ögonlocket! Typiskt! Nu har den svullnat upp lite, men det är ingen fara :)

Här kommer lite bilder från igår :)

Smultron <3


Bild från en av fotbollsmatcherna.


Det var mer än jag som fotograferade :)


Våran fina midsommarstång.


Bild från skottkärreracet :D


Sådär! Då har jag lagt upp lite skojjiga bilder från gårdagen :)
/Essa


Äntligen lite midsommarfirande!

Jag, min familj och våra kompisar, firar midsommar för fullt :) Vi har knåpat ihop en riktigt fin midsommarstång. Jag och två av mina kompisar var ute och plockade massor av blommor att fästa på den ^^ Såklart har jag tagit massor av bilder, men tyvärr hade jag inte sladden med mig så att jag kunde lägga in dom. Vi har iallafall jätte trevligt :)

/Essa


Midsommar!

Ja, nu äntligen är det midsommar :) Man längtar ju nästan efter det. Man kan vara uppe hela natten, äta god mat och träffa massa vänner :D Hur kul är inte det!? Vad har ni för planer nu till midsommar? :)

Tyvärr har jag inte hunnit ladda in några mer bilder som jag har tagit än, men de kommer ^^ Håll ut x]

Ha en jätte trevlig midsommar!
/Essa


Glitter ^^

Jag hade lite tråkigt så jag gjorde det här:
Nygamla bilder.

Jag hade tråkigt en dag för ett tag sen. Jag fixade en egen fotostudio med hjälp av ett par stolar och en filt i vardagsrummet. Bilderna är tagna med mobilkamera så kvalitéten är inte på topp.

Jag tog lite fler bilder, men jag orkar inte lägga upp dem x] Men de här räcker väl? :)
/Essa


Halloj! :)

Du har nu kommit till min nya blogg :) Här kommer jag publicera massa foton som jag har fotat :D Framför min kameralins brukar det oftast hamna djur och natur :3 Hoppas ni kommer vilja läsa och följa bloggen ^^

/Essa
RSS 2.0