Sweet Nails ;)

Hejsan!
På mässan, som jag har skrivit om tidigare, fanns det tjejer som målade naglarna på de som ville. De ända man behövde göra var att skriva upp sig på en ledig tid :) Jag tänkte: Varför inte?. Och så skrev jag upp mig :) Kort därefter var det min tur. Tjejen som målade mina naglar var hur trevlig som helst ^^


Jag fattar inte att någon kan måla så på mindre än en kvart! :O Verkligen fint :D

/Essa


Erik Grönwall :D

Hej!
Jag börjar denna fina kväll med ett inlägg om självaste Erik Grönwall som uppträdde på scenen utanför Ullvihallen i Köping 29/8! :) Jag hejade på honom under hela hans resa genom Idol och har alltid tyckt att han är lite små söt :D Såklart var jag tvungen att titta när han sjöng!

Erik kom in på scenen och alla jublade (såklart ;D). Han började men någon låt från sin nya platta ^^. Efter det kom det hit efter hit. Hans eget material blandat med covers :) Men 'The big finally' var såklart Idol 'vinnar' låten Higher. Den är så fin! Och ännu bättre när han sjunger den :) Han var verkligen trevlig och bjöd på en rolig och lite halvgalen show, med 2 extra nummer!


Såklart öppnade han konserten med ett härligt leende ;)


Erik mitt inne i en låt med sin älskade gitarr :D


Som sagt bjöds det på mååååååånga leenden ;)


Det var några tjejer som kastade upp Solrosor på scenen, och Erik tokig som han är, satte dem bakom öronen x]


En signerad idol bild ;)

En sak måste jag bara säga! Erik lyckades ju så bra i Idol för att han hade så mycket energi :) Och det måste jag verkligen hålla med om! Jag fick använda sport-läget på min kamera för att han rörde sig så mycket! ;) Ganska kul ^^

Konserten blev iallafall lyckad, tack vare Erik :) De som var där och fick autografer av honom måste väl hålla med om att han var jätte trevlig och hur gullig som helst. Småpratade lite och var allmänt schysst. Så som man vill att ens idol ska vara :)

/Essa


Motorcykel åkning, men lite svårare.

Hej!
I helgen har det varit Köpings mässan :) Massa olika företag får visa upp sina saker och vad de gör. Det äger rum vartannat år i Ullvihallen. Utanför brukar det säljas godis, mat och så :) Och såklart är det massa underhållning. Lokala artister blandat med andra artister. Alla har någonting som faller dem i smaken ^^

I år hade en stor glob gjord av järnvajrar satts upp. Jag kunde inte heller fatta det först, men det är ett par från Finland som åker motorcykel i den! Wow, alltså! Det var verkligen häftigt :)


Här har vi globen :)


En motorcykel med förare inne i globen.. men vänta bara. Det är bara början.


The big finally (:

Imponerande! Hans tjej/fru (?) åkte sedan tillsammans med honom, men det fotograferade inte jag. Jag gick iväg för att få en bra plats inför ingen mindre än Erik Grönwalls konsert! Scenen var bara kanske 50 meter bort, så jag fotade hur mycket folk det var som tittade på motorcykelåkarna :)


Tänk dig lika mycket folk bortom globen ;) Ganska många va?

Mer om Erik Grönwall - konserten skriver jag om i ett annat innlägg :)
/Essa


Ny header :)

Yes!
Nu fixade jag en ny header såhär till hösten :D

/Essa


Blev ganska nöjd :)


Sen bar det iväg till Trosa..

..för bröllop! Min farbror och hans sambo (numera fru x]) gifte sig :) Det var ett väldigt fin bröllop. Maten vi åt var hur god som helst! Jag kommer nog inte äta något liknande mera.


Varmrätten :) Typ lax med färskpotatis ^^ Mums!


Väldigt fina orkidéer som fanns i det rummet vi åt i  :)


Tårtan :D Gottgott ^^


Åh! Älskar denna bild (;


Erm.. ja. Vet inte riktigt vad som hände här x] Men även en misslyckad bild kan se konstnärlig ut :)

Hejdå!
/Essa


Bilder från Orust :)

Hejsan!
Japp, i sommras var vi på Orust. En liten ö på västkusten ca 6 mil från Göteborg? C; Vi var där i 6 dar, och vi hade tur med vädret. Inte för varmt och inte för kallt ^^


Lite utsikt :) Men man måste ha varit där för att förstå hur vackert det var :) 'Narnia' - landskap som jag sa ;D


Såklart blev det lite blomm fotografering :)


.. Och lite mer blommor såklart ;)


När man är på västkusten måste man ju äta skaldjur :)


Vi testade på krabbklor :) Väldigt goda!


Pappa berättade att förr i tiden så ville de ha så mycket odlingsmark som möjligt, därför så byggde de husen på klipporna i den här lilla byn. Resultatet ser du ovanför :) Ganska gulligt ;)

Min sommar har iallafall varit toppen :) Har din sommar också varit det?
/Essa


Dålig uppdatering "/

Hej!
Jag vet! Det var jätte länge sedan jag uppdaterade. Men vi har varit på semester och nu har skolan dragit igång också ^^ Men nu ska jag se till att skärpa mig :)

/Essa


RSS 2.0