Typ kväll.

Hejsan!
Jaha. Då var det kväll igen x] Det känns som om det var nyss jag vaknade. Undrar vad jag ska ta och hitta på nu då. Hm...jag får väll titta vad det är på tv. Om det inte är nåt bra så fortsätter jag väl att läsa i 2:a delen av The Twilight saga, När jag hör din röst. Jag läste ut första delen [Om jag kunde drömma] på kanske två dagar x] Den var ju så bra! Jag läste ut den för kanske 2-3 veckor sen. Jag fattar inte att jag inte har läst dem tidigare! Rätta mig om jag har fel; Men visst är det 4 delar som har kommit ut i serien?


Här är 2:a delen i The Twilight saga, som jag håller på o läser nu :)

Hejdå!
/Essa



Fina bilder.

Hellu :)
Här kommer lite fina bilder :)




En kaktus jag har i mitt rum :) Gullig :D





Så nu har ni lite mer bilder att titta på :)
/Essa



Tråkigt väder :/

Hej!
Det är väldigt tråkigt väder ute. Mulet och ganska kallt :/ Vet inte riktigt vad man ska hitta på då. Sitta vid datan, visst, det är kul ett tag, men man tröttnar. Äsch! Jag ska inte se vädret så negativt! En positiv grej är att man inte behöver svettas ihjäl x] Aja, jag lägger in en sommrig bild som kanske kan få mig på bättre humör x]

/Essa


Denna bild ser jag som väldigt sommrig, då det är vatten som man kan bada i x] Fast det kanske skulle ha vart bättre med lite sol x]


Hundutställning :D

Hej!
I helgen här i Köping har det varit hundutställning. Såklart tog jag med lille kameran :) Det var massa fina hundar som var med och tävlade. Dock var inte mina hundar med (Zingo och Tindra).


Vet ej vad det är för ras, men den var jätte söt!


Man kan tro att 'korvarna' i pälsen på denna hund är runda, men faktiskt så är de platta :) Tänk hur varmt det ska bli x] Fast det är en väldigt cool hund!


Tupplur i solskenet = Toppen!


En riktig liten pälsboll :) So cute!


En 'liten' Grand Danois. Eller så liten är den nog inte x] De är faktiskt väldigt stora. Men titta på ögonen; Så söta!


Gulleplutt!


Jag tror att detta är någon vallhund av något slag :) Även denna väldigt söt!


Titta vad sött det ser ut när denna Grand Danois kikar fram :D


"Gääääsp! Det är tröttsamt att vara på utställning"


Puss, puss!


En collie :)


Titta så söt!

Sådär! Det blev ett ganska långt inlägg x] Såklart tog jag massa mer bilder, men de får ni se en annan dag :)
/Essa


Strömsholms slott

Hejsan!
Förra veckan var jag och min familj till Strömsholm slott :) Det var verkligen jätte fint där!


En stubbe :D


Strömsholms slott.


Framför slottet. De vita "dimmorna' som är på vänster sida av bilden är sprinklers/vattenspridare, som vattnade gräsmattorna :)


Några hästar som stod i en hage en bit från slottet :)

Hejdå!
/Essa


Hjälmare docka

Hej!
Förrförra helgen tror jag det var. Då besökte jag, min lillebror, min mamma & pappa, min mormor & morfar och min morbror och hans tjej Hjälmare docka, utanför Arboga. Vi tittade när några båtar slussade och åt mat på Kanalcafét. Det var jätte god mat :) Det var en väldigt trevlig urflykt, men det var jätte varmt!

Här kommer lite bilder :)


Det var en fantastisk utsikt över Hjälmaren.


Såklart kunde jag inte låta bli att fotografera dessa blommor x]


En ganska cool bild på ett fönster som fanns inne på Kanalcafét.


Vattnet som forsade när en båt slussade.


Utsikt över slussarna.

Det var iallafall en jätte rolig utflykt :)
/Essa




Jordgubbar i stora lass!

Morsning!
Yes, yes :) Jag har gjort en smarrig tårta med massa smarriga jordgubbar på :) Mums! Tro det eller ej, men jag kom ihåg att ta lite bilder på jordgubbarna :) Jippie! Tillbaka till tårtan då. Den ser riktigt smarrig ut! (det är ju jag som har gjort den, så man kunde ju inte vänta sig något annat, hihi x])
Här kommer bilderna!










Här är den färdiga tårtan :) Det svart/bruna i mitten är chokladsås :D

/Essa



Godmorgon :)

Godmorgon på er! :)
Vet ni? Igår slog bloggen besöksrekord, med 11 unika besökare :) Jippie! Jag har iallafall nyss vaknat...och jag är hur trött som helst! Snart ska jag väl cykla och handla lite jordgubbar till min namnsdagsårta :) Mums! Jag ska försöka få lite bilder då (: Jag lägger in några mer inlägg senare idag :D

/Essa




Tjenare!

Tjenare!
Nu har jag äntligen tagit mig tid att lyssna klart på ljudboken Bert + Samira = Sant, som jag skrev lite om för ett tag sen. Den var jätte bra. En riktig hit om man vill ha något att skratta åt! Jag skrattade flera ton x] (konstigt uttryck O.o) Den är som sagt skriven av Sören Olsson och Anders Jacobsson. Den finns säkert i vanlig bok också om man föredrar att läsa istället för att lyssna :) Jag vet inte riktigt vart man kan köpa den, eftersom jag har lånat den av min kompis Emma. Jag kanske ska ta och höra med henne :)


Idag har jag slappat för det mesta. Till lunch åt jag jordgubbar <3 Mums! Den här gången glömde jag också helt att fota dom! Järnspikarns! Ja, ja. Imorrn ska vi fira min namnsdag med mormor och morfar :) Jag hade ju namnsdag igår. Jag kallas Essa, men heter egentligen Jessica. Så då ska jag fixa jordgubbstårta ^^ Jag får väl fixa lite bilder då :)


Här är en av mina hundar Zingo :) På den här bilden badar han, hans favoritsyssla x]


Det här är min andra hund Tindra <3

För er som undrar är de av rasen Cairnterrier. Visst är de gulliga? <3

/Essa


Bilder från helgen.

Hejsan!
Som jag lovade tidigare idag ska jag lägga upp lite bilder ifrån helgen när vi var i sommarstugan :) När vi var där, var det stekhett, mer än 30 grader säkert! Vi låg på playan för det mesta. Det var riktigt härligt! Finns det någon bättre känsla än att gå runt i het sand och sedan hoppa i vattnet!? Jag tycker inte det iallafall. Det är sommar för mig.


En teckning jag målade vid kanske 2 års ålder, som hänger i farmor och farfars sovrum x] Visst är den vacker!?


Detta är Casper :) Farfars brors hund. Visst är han söt! <3


Vi fick lite melon! Jag tycker att det är en väldigt härlig och sommrig bild.


Det är en ganska fin bild, men det var ju lite sorgligt att melonerna var slut :(


Fin färg på blomman :)






Ett litet fågelbord :)

Nu tror jag nog att det räcker med bilder :) Jag lägger upp lite fler imorgon.
/Essa



Sorry!

Hej!
Förlåt! Jag har inte haft så mycket tid åt bloggandet, så nu har det gått en vecka sedan jag lade in senaste inlägget. Ja, ja. Nu är det så ;) I helgen var jag i våran sommarstuga (: Såklart var min lilla kamera med. Jag kommer att lägga upp lite bilder sen :)

/Essa



RSS 2.0