Spread your wings
Blogg.se fuckar up kvalitéten.

Var ute i torsdags och tog lite annorlunda självporträtt. Det blåste så inåt hel...järnspikarns. Jag hade så kul! Det var riktigt awesome. Tycker bliderna blev helt okej faktiskt.


På väg ut!


Taggad för fotorunda! Tjing!


Bortglömda bilderJag satt precis och kollade igenom lite gamla redigerade bilder. Hittade dessa godingar, egentligen samma bild, men olika redigeringar. Aldrig tidigare publicerade, heller. Tyckte att de var sjukligt fräna, så därför kollar du på dem just nu. Tihi.

Uppsats och bokresencion måste jag få klart idag. Uh, inte något jag ser fram emot. Hoppas ni får en trevligare eftermiddag!


LisaMoaVi kör på med lite mer porträtt på samma gång tycker jag! Här har ni Moa, herself!


HaninII tisdags var jag ute med lite folk och fotograferade! Härligt, eftersom det var ett tag sedan jag fotograferade porträtt. Dessa bilder är då på Hanin, som ni kanske förstod av rubriken. Fint värre!


Tvåakonsert i Köping


Blogg.se D-Ö-D-A-R kvalitéten. x.x

I torsdags var jag på tvåakonsert i Karlbergshallen. Jag kommer ihåg när jag gick i tvåan, jag stod längst upp med touperat hår och svans. Vi var troll små barn, troll. Årets tema var rymden, barnen var små söta utomjordingar! Min lillebror spelade med i orkestern, vilket var anledningen till att vi gick och kollade.

Från en sak till en annan, precis nyss slog vädret om och det började hagla! Och snöa. Nyss var det sol!? Det är det jag säger, vädergudarna leker med våran värld! Nu slutade det. Jag blir rädd!


Hell yeah!


H-U-M-O-R


Godaste tuggummit!Att bro på ingenting, min lilla hund Tindra fyller 4 år idag! Skruttis. Jag är ovanligt glad idag. Helgen står för dörren och det är melodifestivalenfinal på lördag. Kan det bli bättre?


EliseHär är min färskaste kusik Elise som vi hälsade på för första gången idag! Hon är så söt! ♥ Idag, på dagen är hon en månad gammal. Fick till lite trevliga fotografier på skrutten också. Här ovanför har ni några. Morsning!


Hurra för Jonathan på hans födelsedag!


Lite smått härlig bild från i sommras på födelsedagsbarnet.

Idag fyller min lillebror 12 år! (vill skriva att han är P12a, men då blir han arg. fast jag gör det nog ändå) NU ÄR HAN P12a! Hurra, hurra, hurra, på din bemärkelsedag.

Sedan kan vi ju skriva ett lite efterblivet grattis till min fina lilla vovve Zingo som fyllde hela 8 år i tisdags!


Jätte-pyttigt godisTitta vad jag fick av mormor och morfar idag! Pyttesmå geléhallon och minimala chokladlinser! Så söta, vill ju nästan inte äta upp dom. Ska spara dom till ett nödfall. Tihi. Finns att köpa på Lagerhaus om du också vill känna dig som en jätte när du äter godis.


Nya skor

Igår åkte vi till Västerås, Erikslund. Två stycken skor från Skopunkten fick följa med hem! Alla mina tygskor faller sönder mer och mer varje gång jag använder dem, så dessa turkosa var en välbehövlig investering. De andra är dösnygga och kommer bli skitfint i vår/sommar.


RSS 2.0