BlåsipporBer om ursäkt för min oaktivitet, ännu en gång. Videon till frågestunden är i alla fall inspelad och ska bara klippas ihop. Ikväll ska jag ut med några små flickor och beundra den fina majelden. Känner på mig att det kommer att bli awesome!


Hunger GamesOj, det var ett tag sedan nu, men var och kollade på Hunger Games med Alexandra! Bästa filmen någonsin, kan inte vänta förns den kommer ut på DVD. Ska beställa första boken när jag får pengar. Och det gör ju ingenting att han som spelar den manliga huvudrollen är hur snygg som helst. Josh Hutcherson. ♥ Blä, känner mig verkligen som en riktig tonårstjej nu.


Live like it's heaven on earthfound here


Frågestund!För er som inte förstår min fina bild står det: Tänkte faktiskt dra igång en frågestund. Svarar i en video, så fråga på!

Fråga vad ni vill, om min kamera, mig, mina hundar, mitt rum. Låt bara eran fantasi sätta gränserna, så svarar jag i en video om några dagar. :)


InnebandyHalloj! Idag har jag varit och kollat när IBK Köpings division 2 herrar spelade kvalet till division 1. Väldigt spännande match må jag säga! Och vilket tempo dessutom! Det slutade i alla fall 10-9 till Köping, så det tackar vi för. Så nästa säsong spelar dessa grabbar i divison 1. Sweet!


Tindra


Fick bli en liten bild på min vovve igen. Bara för att hon är så söt!


Ny design!Äntligen var jag klar med designen! Har suttit hela dagen, så börjar bli ganska trött i ögonen. Denna gången har jag ändrat ganska mycket själv, känner mig duktig! Tycker att den blev härligt vårig och jag är riktigt förälskad i den! Denna design kommer att få stanna ett tag, det känner jag på mig. Är nöjdare än någonsin!

Och tack till Camilla Fammé, som gjort grunden till designen och Shabbyblogs som har underbara bakgrunder. Det är så fint av folk som gör saker gratis för sådana som mig som inte kan göra själv. Men nu är jag på god väg att lära mig koderna lite bättre! :)
Vad tycker ni?


HallonmousseMin mormor kan göra magnifik mat hon. Tänker inte ens berätta hur gott det var. Vill ju inte fresta er för mycket.


Vila i frid Ior.


Det var en gång en Ior.


Sedan kom en hund som hette Tindra och åt upp Ior. Slut.


Glad Påsk!

Glad Påsk på er peeps! Idag lyser solen, härligt! Igår snöade, och jag blev helt förvirrad. Termometern står just nu på +6.0 grader. Ännu är det liiite för kallt. Men vi ska inte klaga nu. Nu ska jag återgå till att äta ur mina tre påskägg. Mohahahaha.


KnopparVÅREN ÄR HÄR GOTT FOLK


Vackra färger


Bara för att det här fotografiet hade så vackra färger.


Kvällspyssel


Through my Iphone.

Jag, pappa och lillebror var iväg till Örebro. Inhandlade detta sminkbord på Ikea! Så det har jag pysslat med att sätta ihop hela kvällen. And...I DID IT! Jag är så bra. Ehehehehehe. Och nu står det där, fint i sitt lilla hörn. Det blir ditt för 500 pickadoller! Tror jag att det var. Guldfiskminne. Köpte även ett linne. Shut, det är sååååå fint! Ni kanske får se det någon gång. Moahahaha!


Nya hårfärgen!Dock kan man ju inte fånga den precisa färgen på bild. Men det är i alla fall såhär kalufsen ser ut för tillfället. Jag tycker att det blev awesome!


SandraSå här kommer äntligen porträtten på Sandra. Så nu slipper ungjäveln tjata så förbaskat. ♥


Fest hos Mange


Förlåt för brusiga bilder.

Var på kickass partaj i lördags! Lilla Lisa har fyllt år och festen var tillägnad henne. Det var riktigt skoj och bör göras om. Kärlek till er tjejer! And, alla som var där är inte med på bild. För att jag klantade till det på vissa bilder kan man säga. Rörde mig och jag vette fan. I alla fall, peace.


RSS 2.0